Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Isolatie-subsidies.nl
Isolatie-subsidies.nl

Subsidie isolatie Tiggeltscheberg

Van tijd tot tijd zijn er in Tiggeltscheberg diverse isolatie subsidies waar je gebruik van kunt maken indien je van plan bent om je woning te isoleren. Het is verstandig om te bekijken wat je mogelijkheden zijn en direct gebruik te maken van beschikbare subsidies, want de subsidiepotjes zijn altijd wel snel op.

De artikelen op Isolatie-Subsidies.nl bieden je informatie over (lokale) isolatiesubsidies en kunnen wij je tevens in contact brengen met isolatiebedrijven in Tiggeltscheberg of de omgeving. Gebruik hiervoor onze offerte service om lokale isolatiespecialisten te benaderen. Door isolatiebedrijven te vergelijken kun je tot wel 25% op de kosten besparen.

Wat is er in Tiggeltscheberg wat betreft isolatie subsidies mogelijk?
Op dit moment kun je gebruik maken van onder meer:

Laat een isolatie adviseur je meer vertellen over de mogelijkheden. Vraag isolatie offertes op.

Besparingen op jaarbasis

Hieronder volgt een overzicht van de besparingen welke je kunt behalen op je energienota als je kiest voor een vorm van woningisolatie. De subsidies zijn niet in onderstaande prijzen verwerkt omdat lokale subsidies van elkaar kunnen verschillen. Dus kan voor jou de totale investering lager en het rendement van je investering hoger uitvallen. De kosten per meter voor isolatie voor een winkel of kantoorpand in Tiggeltscheberg verschillen niet veel ten opzichte van woningisolatie.

Type woning Type woningisolatie Investering Besparing
Gemiddeld huis Dakisolatie €4250 €650 p.j.
Gemiddeld huis Spouwisolatie €2000 €570 p.j.
Gemiddeld huis Vloerisolatie €1900 €210 p.j.
2-onder-1 kap Dakisolatie €3800 €600 p.j.
2-onder-1 kap Spouwisolatie €2000 €550 p.j.
2-onder-1 kap Vloerisolatie €1700 €190 p.j.
Rijtjeshuis Dakisolatie €3300 €500 p.j.
Rijtjeshuis Spouwisolatie €750 €200 p.j.
Rijtjeshuis Vloerisolatie €1500 €160 p.j.
Appartement Dakisolatie €3900 €600 p.j.
Appartement Spouwisolatie €700 €190 p.j.
Appartement Vloerisolatie €2300 €250 p.j.

Wat kun jij besparen?
> Laat gratis een overzicht van de prijzen en het rendement door isolatiebedrijven maken.

Lokaal of landelijk?

Regionale regelingen in Tiggeltscheberg zijn subsidieregelingen die beschikbaar worden gemaakt door jouw gemeente of provincie. Daarom kan het zijn dat een inwoner in de ene gemeente wel een subsidie voor bijvoorbeeld vloerisolatie kan krijgen en een huishouden in een andere gemeente niet. Het is dus verstandig om te informeren welke regelingen nog van kracht zijn door contact op te nemen met jouw gemeente en/of provincie (of kijk even op de website).

Lees verder op pagina regionale isolatie subsidies.

Ook de Rijksoverheid helpt soms een handje mee om het verduurzamingsproces van steden te versnellen en biedt daarom geregeld subsidies of andere financieringsmogelijkheden aan. Op dit moment kun je gebruik maken van de hierboven genoemde ISDE-regeling. Informatie over de laatste regelingen vind je hier: landelijke isolatie subsidies.

Isoleren woning

Subsidie isolatieglas Tiggeltscheberg

Ook wordt er door de inwoners van Tiggeltscheberg vaak voor dubbelglas isolatie gekozen. Isolatieglas heeft veel te bieden en maakt het mogelijk om een groot deel van het warmteverlies via de ramen tegen te gaan en kun je hierdoor een lagere energierekening krijgen. Je kunt nog gebruik maken van een verlaagd BTW-tarief en betaal je dus slechts 9% BTW op de arbeidskosten.

Lees verder: dubbel glas isolatie. Een overzicht van de prijzen van dubbelglas zonder subsidie vind je in de volgende tabel.

Prijzen U-waarde Jaarlijkse besparing
HR glas €60 per m2 1,7 – 2,0 €170
HR+ glas €65 per m2 1,3 – 1,6 €200
HR++ glas €70 per m2 1,2 €250
HR+++ glas €100 per m2 0,5 – 0,9 €285

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten